Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Η οικονομική κρίση χτυπά την έρευνα για UFO


Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας έκλεισε μετά από 50 χρόνια την ειδική υπηρεσία έρευνας του υπουργείου για αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, λέγοντας ότι δεν μπορεί πλέον να δικαιολογήσει το κόστος λειτουργίας της υπηρεσίας αυτής. Το υπουργείο υποστηρίζει ότι δεν ανακάλυψε στοιχεία για ενδεχόμενη εξωγήινης απειλής κατά της Βρετανίας ή απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων, παρά την αποστολή χιλιάδων πληροφοριών για UFO από πολίτες, μέσω της ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι "δεν ωφελείται η άμυνα της χώρας από μια τέτοια έρευνα και
η επένδυση οικονομικών κρατικών πόρων για έναν τέτοιο σκοπό αποτελεί αλόγιστη χρήση χρημάτων".

Οποιαδήποτε απειλή για τον εναέριο χώρο της χώρας θα εντοπίζεται με ελέγχους των ραντάρ και θα αντιμετωπίζεται από τα πολεμικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Οι χρήση των κρατικών πόρων θα πρέπει να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικές προτεραιότητες, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου στο Αφγανιστάν, όπου η Βρετανία έχει αποστείλει 9.000 στρατιώτες, ως μέρος των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ο αξιωματικός που ασχολείτο με την έρευνα και τις εκθέσεις για τα UFO μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία και σύμφωνα με το υπουργείο εξοικονομήθηκαν από τη μετάθεση του τουλάχιστον 44.000 λίρες ετησίως.

Πηγή:News 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου